Share

cover art for RULE BRITANNIA #32 - ÅRETS VÄRVNING

Tutto Live Weekend

RULE BRITANNIA #32 - ÅRETS VÄRVNING

Ett Londonderby med delad poängpott och vi har med oss Alice Nordström för att ta ner händelserna. Saka vs Son. Romero vs Alla. Och återigen är man bortdribblad av handsregeln.


Liverpool fortsätter vara tunga och visar att bredden offensivt gör dem svåra att stoppa. I United krävdes det Jonny Evans för att vända skutan och Everton fick äntligen vinna. Samtidigt fortsätter mörkret i Chelsea och Newcastle avslutade helgen med en slakt i Sheffield.

More episodes

View all episodes

 • RULE BRITANNIA #51 - LIVE FRÅN ENGLAND

  01:01:59
  Två slagna hjältar är hemma från en otrolig helg i England där de fick uppleva årets mål på Goodison och en kamp mellan två sylvassa hjärnor på Etihad. Team Trent eller Doku? Är Watkins uppe bland de bästa? Och vad sysslar Poch med i Chelsea? Det blir även julmarknad i Manchester, Evertons manifestation, Tottenhams rekordkorta titelstrid och mycket mer!
 • SPELPODDEN - 24 november

  25:10
  Thomas Wilbacher och Daniel Olenklint bjuder på de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!
 • RULE BRITANNIA #50 - HOCKEYFEBER

  01:19:36
  Sista rycket innan Premier League äntligen drar igång igen och vi ringer inte mindre än tre gäster för att kolla läget just i deras lag. Är West Ham precis på den positionen man ska vara? Är Jalkemo för negativ kring United? Vilka länder har egentligen Pierre besökt sen senast, och vad tror han om Arsenals nya vänsterback? Dessutom blir det mer Hockey än någonsin i Rule Britannia och vissas kunskap är bättre än andra.
 • RULE BRITANNIA #49 - VI MOT DEM

  52:46
  Vi ringer upp Evertonsupportern Per Malmqvist Stolt för att reda ut allt kring Evertons poängbestraffning och vad som väntar nu för The Toffees. Vad har man egentligen gjort fel? Kommer laget klara sig ändå? Och hur påverkar det det eventuella intåget av nya ägare? Dessutom en spretig utblick på landslagsbollen och en liten, liten titt mot nästa helg.
 • SPELPODDEN - 17 nov

  14:40
  Thomas Wilbacher & Daniel Olenklint ger er de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!
 • RULE BRITANNIA #48 - GUARD OF HONOUR

  01:05:32
  Vi tar oss från historiens minst värda Guard of Honour-elva till minnesvärda titelavgöranden, över-underskattade britter till Firminos ord om den frostiga relationen mellan Salah och Mané. Vi gör också bokslut för Premier League-hösten med titt på lagen som över- och underpresterat och reder ut varför inga tränare i bottenlagen har sparkats än. Dessutom lite Dong Fangzhuo, Roony-rykten, City-bokföring och det senaste från VAR-rummen.
 • RULE BRITANNIA #47 - TERMINATOR

  01:09:47
  Bylund gnuggar gulddimman ur ögonen och vi tar ner ännu en späckad Premier League-helg. United och Everton med uppåtgående kurvor medan raset (?) har börjat för Spurs. Liverpool var tillbaka på winning ways på Anfield och det sprakade åt alla håll på Stamford Bridge. Är City mindre maskiner i år? Och kan vi ha nått gränsen där VAR på allvar kan bortarbetas från England?
 • TUTTO LIVE WEEKEND #27 - STORMKÖK & RAVIOLI

  01:34:20
  Det blir allt från Svanens klassiska fredagssvep till förstasidor i Italien som oförklarligt hävdar att scudetton redan nu står mellan enbart Inter och Juventus. Kort om Jalkemos mörka dygn i Köpenhamn och vi svävar även in på potentiella julvärdar här på K26 innan vi ringer Josip Ladan nere på kontinenten för att ta pulsen inför Malmös potentiella guldmatch mot Elfsborg imorgon