Share

cover art for RULE BRITANNIA #18 - NYKOMLINGARNA

Tutto Live Weekend

RULE BRITANNIA #18 - NYKOMLINGARNA

SPECIALAVSNITT PL-GUIDEN: Lär känna Burnley, Luton och Sheffield United inför säsongspremiärenav Premier League!

More episodes

View all episodes

 • RULE BRITANNIA #53 - LAD OF THE WEEK

  01:10:35
  Simon Hoopers sensationellt usla spelförståelse fick City och Haaland att explodera - och ännu en tappad ledning var ett faktum. Dejan med håll käften-insats och borde han vara Lad of the Week? Trent tar dock tronen men Jalkemo argumenterar starkt emot. Självmål eller inte? Äh! Antony Gordon fortsatta formtopp i Newcastle, ostrukturerade Chelsea med en viktig trea och Arsenal visar mästarklass. Olli McBurnies armbågar, Burnleys målfest och Nunez frilla hänger också med.
 • TUTTO LIVE WEEKEND #29 - FÖRTAL

  01:42:04
  Den moderna fotbollen omfamnas. Den fina fredagsbollen bjöd på rejäla rubriker. Den uruguayanska Timo Werner?! Svaga tennissvep och mörka framtidsutsikter. Lätt känn på EM-grupperna. Mysiga inring och framförallt - ett vasst uppsnack om helgens ligafotboll!
 • SPELPODDEN - 1 dec

  25:05
  Thomas Wilbacher och Daniel Olenklint ger er de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!
 • RULE BRITANNIA #52 - LÅGT FOTBOLLS-IQ

  01:01:18
  Kan Newcastle vara konspiratoriska efter 1-1 i Paris och fick City-spelarna känna att de levde i paus mot Leipzig? Lewis Miley senast i raden av engelska supertalanger som imponerar och i Arsenal har man nu även fått fart på offensiven. En ny vända i sagan om Onana, United rekordlåga fotbolls-IQ och vad fan är förutsättningarna framåt? En utblick mot Blåbärsturneringarna i Europa, Liverpools skadesmäll och så känner vi lite lätt på de nya regelförslagen.
 • RULE BRITANNIA #51 - LIVE FRÅN ENGLAND

  01:01:59
  Två slagna hjältar är hemma från en otrolig helg i England där de fick uppleva årets mål på Goodison och en kamp mellan två sylvassa hjärnor på Etihad. Team Trent eller Doku? Är Watkins uppe bland de bästa? Och vad sysslar Poch med i Chelsea? Det blir även julmarknad i Manchester, Evertons manifestation, Tottenhams rekordkorta titelstrid och mycket mer!
 • SPELPODDEN - 24 november

  25:10
  Thomas Wilbacher och Daniel Olenklint bjuder på de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!
 • RULE BRITANNIA #50 - HOCKEYFEBER

  01:19:36
  Sista rycket innan Premier League äntligen drar igång igen och vi ringer inte mindre än tre gäster för att kolla läget just i deras lag. Är West Ham precis på den positionen man ska vara? Är Jalkemo för negativ kring United? Vilka länder har egentligen Pierre besökt sen senast, och vad tror han om Arsenals nya vänsterback? Dessutom blir det mer Hockey än någonsin i Rule Britannia och vissas kunskap är bättre än andra.
 • RULE BRITANNIA #49 - VI MOT DEM

  52:46
  Vi ringer upp Evertonsupportern Per Malmqvist Stolt för att reda ut allt kring Evertons poängbestraffning och vad som väntar nu för The Toffees. Vad har man egentligen gjort fel? Kommer laget klara sig ändå? Och hur påverkar det det eventuella intåget av nya ägare? Dessutom en spretig utblick på landslagsbollen och en liten, liten titt mot nästa helg.