Share

cover art for Speelronde 27 met MARTIJN ZIJTVELD: 'Bij Vitesse maakt Akpom er 50'

De Derde Helft EK

Speelronde 27 met MARTIJN ZIJTVELD: 'Bij Vitesse maakt Akpom er 50'

Volg De Derde Helft op YouTubeInstagramTikTok en Twitter.


---------


🔞 TOTO - Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+

More episodes

View all episodes

 • EK-Journaal 20 juni: ‘Peter Bosz is de ideale supersubbondscoach’

  28:46
  In het EK-Journaal praten we je elke dag bij over EURO2024, op de manier zoals jullie van ons gewend zijn: door de ogen van een stelletje amateurs. Vandaag wordt het nieuws wederom gebracht door Tim en Pepijn. Ze hebben het onder meer over of er blamages mogelijk zijn op EK's, het gebit van John Stones en Peter Bosz als supersubbondscoach.Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door Staatsloterij, al 25 jaar trotse partner van Oranje. Speel bewust, 18+.Mocht je hier nou niets van willen missen, dan raden we je aan om op al onze kanalen te abonneren.
 • EK-Journaal 19 juni: 'Kroatië is te vaak dark horse geweest om underdog te zijn’

  26:45
  In het EK-Journaal praten we je elke dag bij over EURO2024, op de manier zoals jullie van ons gewend zijn: door de ogen van een stelletje amateurs. Vandaag wordt het nieuws gebracht door Tim en Pepijn. Ze hebben het onder meer over underdogs en dark horses, de Willi Orban derby en het beste EK ooit!Staatsloterij, al 25 jaar trotse partner van de KNVB. Alle nummers van Jan Smit met het Oranjelegioen horen? Klik dan hierMocht je hier nou niets van willen missen, dan raden we je aan om op al onze kanalen te abonneren.
 • EK-Journaal 18 juni: 'Team Makkelie bestaat uit 400 mensen'

  24:05
  In het EK-Journaal praten we je elke dag bij over EURO2024, op de manier zoals jullie van ons gewend zijn: door de ogen van een stelletje amateurs. Vandaag wordt het nieuws gebracht door Tim en Snijboon. Ze hebben het onder meer over het beroep van weerman, hypocriete successupporters en Bob van Roekel.Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door Staatsloterij, al 25 jaar trotse partner van Oranje. Speel bewust, 18+.Mocht je hier nou niets van willen missen, dan raden we je aan om op al onze kanalen te abonneren.
 • EK-Journaal 17 juni: 'Georgië heeft de op twee-na-beste keeper ter wereld'

  24:29
  In het EK-Journaal praten we je elke dag bij over EURO2024, op de manier zoals jullie van ons gewend zijn: door de ogen van een stelletje amateurs. Mocht je hier nou niets van willen missen, dan raden we je aan om op al onze kanalen te abonneren. Vandaag wordt het nieuws gebracht door Tim en Gijs, die alles laat lopen. Ze hebben het onder meer over 11 kapiteins op een Portugees schip, Tim als bondscoach van de Tsjechen en het allerlaatste kunstje van Burak Yilmaz.Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door Staatsloterij, al 25 jaar trotse partner van Oranje. Speel bewust, 18+.
 • EK Journaal 16 juni: "Naast een nieuw kabinet heeft Nederland ook een nieuwe koning"

  23:01
   In het EK-Journaal praten we je elke dag bij over EURO2024, op de manier zoals jullie van ons gewend zijn: door de ogen van een stelletje amateurs. Vandaag zijn dit Gijs en Pepijn en hebben ze het over de ideale supersub, de oplossing voor supportersgeweld en of je Eriksen neer mag halen. Staatsloterij, al 25 jaar trotse partner van de KNVB. Meer informatie over de extra Oranje Prijs? Klik hier
 • EK Journaal 15 juni: "Snijboon en Jan Smit schrijven Oranje-hit"

  22:45
  In het EK-Journaal praten we je elke dag bij over EURO2024, op de manier zoals jullie van ons gewend zijn: door de ogen van een stelletje amateurs. Vandaag zijn dit Gijs en Snijboon en hebben ze het over de hit van Jan Smit ft. Snijboon, het medische advies aan kijkers van Oranje en Piccolinis in Rome.Staatsloterij, al 25 jaar trotse partner van de KNVB. Alle nummers van Jan Smit met het Oranjelegioen horen? Klik dan hier.
 • EK-Journaal 14 juni: 'Italië moet de PlayStations in de trainerskamer zetten'

  25:39
  In het EK-Journaal praten we je elke dag bij over EURO2024, op de manier zoals jullie van ons gewend zijn: door de ogen van een stelletje amateurs. Vandaag zijn dit Tim en Snijboon en hebben ze het over de opening van het EK, het PlayStation-beleid van Italië en criminele rechtsback Ronnie S.Mocht je hier nou niets van willen missen, dan raden we je aan om op al onze kanalen te abonneren. Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door Staatsloterij, al 25 jaar trotse partner van Oranje.
 • Oranjekoorts EK 2024: 'Reijnders komt in het team van het toernooi'

  16:50
  Haal de thermometer er maar weer uit, want het is zover: het EK staat op het punt van beginnen. In deze laatste Oranjekoorts-aflevering blikken we met z'n vieren vooruit op het toernooi, bespreken we onze kansen en komt Snijboon dichter dan ooit bij de hel.Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door Staatsloterij, al 25 jaar trotse partner van Oranje. Speel bewust, 18+.
 • Oranjekoorts EK 2020: ‘6 duizend Engelsen bestormden Wembley tijdens de finale'

  19:22
  In Oranjekoorts maken wij het hele land heet voor het aankomende EK, door alle voorgaande Oranje EK's voor jullie samen te vatten. Het is vandaag de beurt aan Gijs, die in EURO 2020 in 2021 is gedoken. Luistert, huivert en laat de Oranjekoorts stijgen.Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door Staatsloterij, al 25 jaar trotse partner van Oranje. Speel bewust, 18+.