Share

cover art for Farmænd S15E08 - Esben Pretzmann

Farmænd

Farmænd S15E08 - Esben Pretzmann

Komiker, skuespiller, kunstner, delefar og fuldtidsfar, Esben Pretzmann, er eddermanme flink og han er ugens gæst! Fra Berlin til vestsjælland, kunne vi godt kalde afsnittet. Det er godt afsnit. Lyt til det. Tak.

More episodes

View all episodes

 • Farmænd S15E11 - Tak for nu

  46:39
  Syv gode år og 280 afsnit blev det sgu til for den Farmænd Podcastform, som nogen har lyttet til hele vejen. Der skal lyde et rungende tak til alle vores vidunderlige lyttere gennem årerne. Vi slutter på en high note, hvor Davids børn har fået fri skærm, Elly har set Arsenal og vundet i ridning, samtidigt med at Mona nu nailer maverul til perfektion. Vi elsker jer! Møs <3
 • Farmænd S15E10 - Sofie Jo Kaufmanas

  59:50
  Eddermandme hyggeligt at Sofie Jo Kaufmanas svingede forbi og var en helt genial gæst! Vi snakker om fødsel. God fornøjelse!
 • Farmænd S15E09 - David og Jasper

  36:02
  Børn der bander, fædre der drikker, alderen der klemmer, maven der sparker og aaaaaalt for dårlige historier, er dagens menu fra David og Jasper. God fornøjelse, kære venner!
 • Farmænd S15E07 - David og Jasper

  41:38
  Det handler om akavede håndtryk, nye køleskabe, børneopdragelse (WHAT!!??), nyt barn-nerver og gamer-drømme! Pis'godt!
 • Farmænd S15E06 - Thomas Rode

  52:46
  Kokkererende gymnastiklærer og farmand, Thomas Rode, er ugens gæst! Temaet blev lynhurtigt mad og vaner med snotungerne. David og Jasper meget at lære. Lyt, kære ven!
 • Farmænd S15E05 - BREVKASSE

  46:23
  Vidunderlige lyttere stiller vidunderlige spørgsmål! Håber vi svarer okay. God fornøjelse, elskede venner.
 • Farmænd S15E04 - Amalie Bremer

  01:06:52
  Ugens afsnit har besøg af en vaskeægte radiovært, podcaster, kvindefoldboldspioner, mangedobbelt verdensmester OG mor, Amalie Bremer! Et vidunderligt afsnit!
 • Farmænd S15E03 - Mikkel Kryger

  01:04:00
  En af Farmændhistoriens bedste gæster OG ven af huset, Mikkel Kryger er nu oppe på TRE børn og det fortæller han om på hjerteligste vis i denne uges afsnit! Lyt med! Kh David og Jasper