Share

cover art for DE #METZNALLEN Q&A VAN GWEN VAN POORTEN

#METZNALLEN De Podcast

DE #METZNALLEN Q&A VAN GWEN VAN POORTEN

Season 6, Ep. 24

Na een periode van hard werken met veel afleveringen is het tijd om even een pauze in te lassen. Maar voordat we er even tussenuit gaan, heb ik nog een Q&A voor jullie in petto! Over de lieve MZA community, levenstips en nog veel meer. Open en eerlijk beantwoord ik graag jullie vragen in deze aflevering.


Geproduceerd door Tonny Media.

More episodes

View all episodes

 • #METZNALLEN naar Buiten samen met Tom Groot 4/4

  33:07
  Tom sprak in de vorige aflevering al openhartig over zijn deelname aan Boer zoekt vrouw en nu duiken we iets meer de diepte in. Ik ben benieuwd of Tom vroeger een beetje wild was, of hij feestjes bezocht. Tot mijn grote verbazing vertelt hij dat hij aan Broga doet. Yoga voor Bro's. We hebben het terloops over hoe fijn het is om buiten te zijn en alsof dat niet genoeg is, gaan we ook voor het eerst samen golfen.Hartman is hier, om samen met jou naar buiten te gaan. Jouw eigen fijne buiten te maken. Hartman combineert comfort, design en kwaliteit in elk product dat ze maken. Tuinmeubelen die zijn ontwikkeld met het oog op circulariteit en die lang meegaan. Hiermee geven wij jou de zekerheid dat jij verantwoord en met een goed gevoel kunt genieten van jouw buiten. Want wij willen meer #METZNALLEN naar buiten!Wil jij ook op z’n lekkere loungeset of ligbed zitten? Bekijk hier de producten:Loungeset: https://hartman.nl/tuinmeubelen/tuinsets/bistro-en-balkon-tuinsets/bora-bora-loungeset/ & Ligbed: https://hartman.nl/tuinmeubelen/ligbedden/emma-ligbed-22752757/Bekijk de gehele collectie op www.hartman.nl & volg voor inspiratie @hartman.internationalGeproduceerd door: Tonny Media.Volg #METZNALLEN op Instagram.Check mijn YouTube-kanaal voor videobeeld bij deze aflevering.Adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.
 • #METZNALLEN naar Buiten samen met Tom Groot 3/4

  38:52
  De man die in een klap beroemd werd door zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw kan zich geen dag inbeelden zonder buiten te zijn. Tom Groot schuift bij mij aan en wordt ontroerd wanneer hij over zijn gezin spreekt. Ondanks de tranen, lachen we ons suf buiten en leren we meer over hoe het zijn in de buitenlucht je creativiteit bevordert.Hartman is hier, om samen met jou naar buiten te gaan. Jouw eigen fijne buiten te maken. Hartman combineert comfort, design en kwaliteit in elk product dat ze maken. Tuinmeubelen die zijn ontwikkeld met het oog op circulariteit en die lang meegaan. Hiermee geven wij jou de zekerheid dat jij verantwoord en met een goed gevoel kunt genieten van jouw buiten. Want wij willen meer #METZNALLEN naar buiten!Wil jij ook op z’n lekkere loungeset of ligbed zitten? Bekijk hier de producten:Loungeset: https://hartman.nl/tuinmeubelen/tuinsets/bistro-en-balkon-tuinsets/bora-bora-loungeset/ & Ligbed: https://hartman.nl/tuinmeubelen/ligbedden/emma-ligbed-22752757/Bekijk de gehele collectie op www.hartman.nl & volg voor inspiratie @hartman.internationalGeproduceerd door: Tonny Media.Volg #METZNALLEN op Instagram.Check mijn YouTube-kanaal voor videobeeld bij deze aflevering.Adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.
 • #METZNALLEN naar Buiten samen met Froukje de Both 2/4

  41:16
  Dat buitenzijn gezond voor je is, is geen rocket science. Maar toch komen we niet altijd aan naar buiten gaan toe. In deze vierdelige serie is deze aflevering Froukje de Both te gast. We hebben het over hoogtijdagen als net bekend persoon, werken in als actrice en tips geven voor als het niet goed gaat met je vrienden. Maar bovenal hebben we het over hoe erg we op adem komen zodra we buiten zijn. En hoe buitenzijn stress vermindert.Hartman is hier, om samen met jou naar buiten te gaan. Jouw eigen fijne buiten te maken. Hartman combineert comfort, design en kwaliteit in elk product dat ze maken. Tuinmeubelen die zijn ontwikkeld met het oog op circulariteit en die lang meegaan. Hiermee geven wij jou de zekerheid dat jij verantwoord en met een goed gevoel kunt genieten van jouw buiten. Want wij willen meer #METZNALLEN naar buiten!Wil jij ook op z’n lekkere loungeset of ligbed zitten? Bekijk hier de producten:Loungeset: https://hartman.nl/tuinmeubelen/tuinsets/bistro-en-balkon-tuinsets/bora-bora-loungeset/ & Ligbed: https://hartman.nl/tuinmeubelen/ligbedden/emma-ligbed-22752757/Bekijk de gehele collectie op www.hartman.nl & volg voor inspiratie @hartman.internationalGeproduceerd door: Tonny Media.Volg #METZNALLEN op Instagram.Check mijn YouTube-kanaal voor videobeeld bij deze aflevering.Adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.
 • #METZNALLEN naar Buiten samen met Froukje de Both 1/4

  45:05
  Dat buiten zijn belangrijk is, weten we allemaal als geen ander. Ontspanning, vitamine C en beweging zorgen er allemaal voor dat we ons allemaal lekker in ons vel voelen. Geniet daarom met ons van een podcast in de buitenlucht en haal - als het kan - zelf ook een frisse neus! In deze vierdelige serie is onder andere Froukje de Both te gast. De afgelopen jaren heeft de presentatrice zich steeds meer verdiept in het krijgen van zelfvertrouwen. Ze vertelt openlijk over haar eigen strubbelingen. Hoe reageerde bijvoorbeeld haar omgeving hierop? We praten bij in de buitenlucht.Hartman is hier, om samen met jou naar buiten te gaan. Jouw eigen fijne buiten te maken. Hartman combineert comfort, design en kwaliteit in elk product dat ze maken. Tuinmeubelen die zijn ontwikkeld met het oog op circulariteit en die lang meegaan. Hiermee geven wij jou de zekerheid dat jij verantwoord en met een goed gevoel kunt genieten van jouw buiten. Want wij willen meer #METZNALLEN naar buiten!Wil jij ook op z’n lekkere loungeset of ligbed zitten? Bekijk hier de producten:Loungeset & LigbedBekijk de gehele collectie op www.hartman.nl & volg voor inspiratie @hartman.international Geproduceerd door: Tonny Media.Volg #METZNALLEN op Instagram.Check mijn YouTube-kanaal voor videobeeld bij deze aflevering.Adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.
 • 23. LISA LOEB over BAKKEN KRITIEK, TABOES RONDOM DEPRESSIES en DE SLIMSTE MENS

  48:20
  We hebben het in deze tweede aflevering uitgebreid over hoe het met Lisa Loeb gaat. Ze won De Slimste mens maar kreeg bakken kritiek. Mensen meenden dat ze makkelijkere vragen kreeg, of niet echt slim kon zijn. Het is een rode draad in Lisa’s leven. Ze krijgt als vrouwelijke comedian ongelooflijk veel ongevraagd advies en veel kritiek op onder andere haar medicatie die ze slikt tegen haar depressie. We verbazen ons over de bemoeienis van anderen en geven samen advies aan de luisteraars.
 • 22. LISA LOEB over PESTEN door de JUF, VOOROORDELEN over DEPRESSIE en GEROAST WORDEN door BIZZEY 1/2

  39:39
  Lisa Loeb kan zingen, schrijven, theater maken en presenteren. Tegelijkertijd heeft ze mentaal behoorlijk geworsteld. Lisa is veel gepest in haar jeugd, op den duur zelfs door een lerares. Door haar gevoel voor humor kon ze de tikken van het leven enigszins verzachten. Toch werden een aantal jaar terug een angststoornis en depressie bij haar geconstateerd en daar krijgt ze soms nare reacties op. 'Hoe kun je nou depressief zijn als je een man hebt?', bijvoorbeeld. We praten over haar jeugd, haar diagnose en ook haar ervaring bij 'The Roast' komt voorbij. Lisa is één bom energie en vertelt open over dit alles in deze eerste aflevering.
 • 21. DZIFA KUSENUH over UITSTROOIEN IN DE EFTELING, ACTEREN ALSOF JE EEN BAL BENT en KAKKEN IN HET OPENBAAR 2/2

  50:43
  Ik ga met Dzifa Kusenuh wat dieper in op haar leven. We bespreken hoe ze omgaat met het leed in de wereld. Is het goed om altijd het nieuws te volgen? En hoe gaat de presentatrice om met kritiek? We bespreken of we bang zijn voor de dood. Dzifa weet in ieder geval al hoe het is om dood te gaan. Hoe dat precies zit, hoor je in deze aflevering. Geproduceerd door: Tonny Media.Meld je hier aan voor #METZNALLENmediteren.Bestel hier mijn boek Voeten in het stopcontact.Volg #METZNALLEN op Instagram.Check mijn YouTube-kanaal voor videobeeld bij deze aflevering.Adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.
 • 20. DZIFA KUSENUH over VOETFESTISJ-BUSINESS, de IMPACT van ONLYFANS en GHANESE SPIRITUALITEIT 1/2

  41:36
  Dzifa Kusenuh werd afgelopen jaar bij groter publiek bekend door haar deelname aan Expeditie Robinson. Maar duizendpoot Dzifa is natuurlijk veel meer dan alleen kandidaat. Ze zingt, acteert en presenteert. Dat laatste doet ze bij BNNVARA, waar wij elkaar net misliepen als collega’s. We hebben het over de grenzen opzoeken met Spuiten en Slikken. Zo dook Dzifa in de wereld van OnlyFans. Dit was niet alleen spannend, maar soms ook erg lastig door de reacties van familie en vrienden. Daarnaast deelt Dzifa haar ideeën over spiritualiteit en blijkt ze de enige Ghanees die niet kan dansen. Luister de aflevering hier.Geproduceerd door: Tonny Media.Meld je hier aan voor #METZNALLENmediteren.Bestel hier mijn boek Voeten in het stopcontact.Volg #METZNALLEN op Instagram.Check mijn YouTube-kanaal voor videobeeld bij deze aflevering.Adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.