Share

cover art for Hva er den ærlige stemningen i Arbeiderpartiet nå?

Kammerset

Hva er den ærlige stemningen i Arbeiderpartiet nå?

AUF-leder Astrid Hoem snakker ut både om Giske-oppgjøret og om at SV kan gå inn i Støre-regjeringen.

More episodes

View all episodes

 • Hvor vil Sylvi Listhaug med Frp?

  25:35
  Vi har hatt besøk av Sylvi Listhaug som snakker om hvordan hun nå tenker om Fremskrittspartiet fremover.
 • Døtrene deres ble drept av fienden. I dag jobber de sammen for fred i Israel og Palestina

  56:23
  Israelske Rami Elhanan og palestinske Bassam Aramin mistet begge to døtrene sine da de ble drept av fienden. I dag er de fredsaktivister og medlemmer i organisasjonen Parents Circle. Veien dit var lang. I lang tid kjente ikke Rami til palestinernes lidelser og Bassam hadde aldri hørt om Holocaust. I dag er de uttalte og uredde kritikere av sine egne politiske ledere, og vil hedre døtrenes minne gjennom et kontroversielt fredsarbeid. Programleder er Dana Wanounou. Foto: Erlend Berge
 • 8. Hva er synet på Israel i den norske palestinabevegelsen?

  01:06:28
  Vi har med oss mangeårig palestinaaktivist Nikos Tavridis-Hansen. Han forteller om synet på Israel, Hamas og konflikten – sett fra perspektivet til støttespillerne for det palestinske folk.
 • Kven skal ut, og kva tema skal inn – i 2024?

  42:36
  Vi dukkar ned i alle interessante spørsmål om kva som skjer i norsk politikk i 2024. Kven skal ut (i nominasjonskampane), og kva tema skal norsk politikk handle om det komande året?
 • 7. Hva skjer med Midtøsten-krigen i FN-domstolen i Haag?

  43:19
  Hvilke konsekvenser får Sør-Afrikas anklage om at Israel bryter folkemordkonvensjonen? Denne uken skal saken opp til behandling hos FN-domstolen i Haag. Vi utforsker konsekvensene sammen med folkerettsekspert Cecilie Hellestveit.
 • 6. Hvor gikk det galt i Midtøsten-konflikten?

  46:08
  Hvor gikk det galt med fredsprosessen i den israelsk-palestinske konflikten? Det er spørsmålet vi undersøker i ny spesialepisode om krigen i Midtøsten, hvor historiker og forfatter Marte Heian-Engdal er gjest.
 • Kva skjer med abortlova?

  38:19
  Vårt Lands kommentatorar og redaktørar diskuterer kva som skjer med abortlova, etter abortlovutvalets rapport. Dei kjem også med analysar av kven som blir statsministerkandidatar i 2025.
 • Kva skjer med abortlova?

  38:19
  Vårt Lands kommentatorar og redaktørar diskuterer kva som skjer med abortlova, etter abortlovutvalets rapport. Dei kjem også med analysar av kven som blir statsministerkandidatar i 2025.
 • 5. Hvordan skape fred mellom Israel og Palestina?

  44:12
  Hvordan kan man egentlig skape fred? Den palestinske biskopen Munib A. Younan ber oss om å ikke heie på verken Israel eller Palestina, men på sannhet, fred og menneskeverd.