Celestial Podcast

Share

61: How to take your power back - Fashionablefit / Hannah Jacqueline Andersson

Season 3, Ep. 61

Välkomna tillbaka till Celestial Podcast! 


Idag ska vi prata om hur vi kan ta tillbaka vår power! Vi människor är så mycket mer kraftfulla än vad vi tror & någon som tycker precis likadant är min fantastiska gäst Hannah Jacqueline Andersson aka Fashionablefit!


Vi har ett lättsamt men otroligt fint & insiktsfullt samtal om manifestation, hur det är att resa sig ur mörka perioder, hur vi blir conscious creators och massor mer! Nu är dags att ta tillbaka vår power & skapa våra drömliv! Så tacksam för detta fina samtal!


Detta pratar vi om i dagens avsnitt:

- Hur började hannahs passion för välmående & mode?

- Hannah delar hur hennes relation med sin mamma är starkare än någonsin även fast hon inte är kvar i jordelivet

- Generational trauma

- Hur definierar vi power?

- Att göra val & ta ansvar för dom

- Hur skapar vi förändring inom oss själva på riktigt?

- Conscious creating, vi delar varsin amazing manifesations story

- Hur sätter vi tydliga & kraftfulla intentioner?

- Self care mentalt, emotionellt, fysiskt, spirituellt - ett holistiskt sätt att ta tillbaka sin power

- Hur stärker man sin tillit?

- & massor mer!


Lyssna på Hannahs podd här: https://open.spotify.com/show/70HsmQ6LOOdZ7b7dqwE2UP?si=71d46e3f57db4116

Self belief affirmations: https://open.spotify.com/episode/79Hu4DsBuqfcb8vqNqMKdb?si=7790146018794bcf

Hannahs instagram: https://www.instagram.com/fashionablefit/


Följ podden här: https://www.instagram.com/_celestialpodcast/


Enjoy my loves!

/Stella

More Episodes

10/7/2022

62: Att vara högkänslig - Louise Henning

Season 4, Ep. 62
Välkomna tillbaka till Celestial Podcast! Idag har jag bjudit in underbara Louise Henning för att prata om högkänslighet. Louise driver ett fantastiskt Instagram konto som heter @highlysensitive_person där hon vägleder andra i hur man kan förstå och navigera sig i sin högkänslighet. Har du under ditt liv frekvent fått höra "åh vad du är känslig", känt dig dränerad efter en runda på stan eller blivit väldigt påverkad av andra personers sinnesstämningar? Då kan det här avsnittet nog vara en stor hjälp för dig!I grunden är Louise formgivare och snart lanserar hon sina första onlinekurser för högkänsliga - så kul! Vi har ett så fint samtal om hur det är att vara en HSP (highly sensitive person) & detta pratar vi om i dagens avsnitt:- Hur har Louise resa sett ut med sin högkänslighet? - Vad kännetecknar en HSP?- Är att vara HSP eller att vara empat samma sak? Om inte, vad skiljer?- Hur kan man ta reda på om man är HSP?- Varför tror vi att många HSP är people pleasers?- Finns där någon koppling mellan att vara högkänslig och andlig?- Vad är Louise superpower som en HSP?- Vad är Louise största utmaning som en HSP? Hur kan man värna om sin energi?- Vad finns det för vanliga missuppfattningar kring att vara HSP?- Att vara en högkänslig förälder till ett högkänsligt barn - hur stöttar man sina högkänsliga barn på bästa sätt?- Hur skyddar man sig mot andras energier?- & massor mer!Följ Louise här: https://www.instagram.com/highlysensitive_person/Självtest "Are you highly sensitive"?: https://hsperson.com/test/highly-sensitive-test/Följ podden här: https://www.instagram.com/_celestialpodcast/Joina poddens community här för bonusavsnitt: paragast.com/app/celestial-podcastSe avsnittet på youtube här: https://youtu.be/CNhGEF3Omj8Enjoy my loves!/Stella