Share

cover art for Etelä-Karjalan Kouluviestikarnevaali

Seurafoni

Etelä-Karjalan Kouluviestikarnevaali

Season 2, Ep. 3

Kouluviestikarnevaali on liikunnan iloa pursuva lasten ja nuorten yhteinen tapahtuma, joka kerää koululaiset yhteen taustasta ja iästä riippumatta.

Etelä-Karjalan kouluviestikarnevaalit järjestetään nyt kahdeksannen kerran, tällä kertaa Imatralla. Seurafoni podcastin vieraina Tomi Sillanvuon kanssa aiheesta keskustelemassa ovat Lauri Asikainen Imatran Urheilijoista ja Marjo Venäläinen Ruokolahden koululta.

More episodes

View all episodes

 • 2. Psyykkinen valmennus lasten ja nuorten urheilussa

  22:02
  Seurafonin aiheena Nuori mieli urheilussa. Mielen hyvinvoinnista lasten ja nuorten urheilussa keskustelemassa psyykkinen valmentaja Hanna Ronkainen ja EKLU:n seurakehittäjä Tomi Sillanvuo
 • 1. Lentopalloturnaus Power Cupin tunnelmia Imatralta

  37:59
  Seurafoni palaa Imatralla järjestetyn lentopallon Power Cupin tunnelmiin. Jututettavana paikallispäällikkö Anni Toiviainen, lentopalloilija Aleksi Muukkonen, lentopalloliiton kilpailu- ja seuratoimintayksikön päällikkö Jari Lankinen, talkoolainen Sari Suikkanen ja vapaaehtoisvastaava Jouko Savolainen.
 • 2. Yleisurheilun tulevaisuuden näkymiä Mauri Auvisen kanssa

  28:02
  Seurafonin toisessa jaksossa sukellamme yleisurheilun maailmaan Mauri Auvisen kanssa ja pääsemme kuulemaan millaiset tuulet puhaltavat eteläkarjalaisessa yleisurheilussa.
 • 1. Jääpalloa Leo Segermanin kanssa

  39:27
  Seurafonin ensimmäisessä jaksossa syvennymme jääpallon ytimeen Leo Segermannin johdolla ja käsittelemme Veiterää ja tulikuumaa Lappeenrannan jääpallohallia.