Share

Vi ses i helvetet

Livet är kanske inte alltid lätt, och heter man Ida Asperud eller Alicia Lauterbach är livet definitivt inte lätt. I ”Vi ses i helvetet” bjuds det ...


Latest episode

 • 50. 50. Alicia 20 år!!!

  30:17
  Under veckan som gått har Alicia blivit 20 år och berättar om hela hennes födelsedag. Varför hon sprang runt jagande i hennes lägenhet, tvångshånglet med en random brud och valet av alkohol.

More episodes

View all episodes

 • 49. 49. Sprit och pojkvänner

  33:23
  Ida har skaffat pojkvän och är livrädd för att förbannelsen tjejerna har över sig, kommer gå ut över denna nya relation, samtidigt som Alicia har ett öppet meddelande till honom... Tre-dagarsregeln diskuteras igen och även hur man inte ska gå på folk som säger att de inte har tid att svara.
 • 48. 48. Idas nya sugar daddy

  27:44
  Vad hände egentligen mellan Alicia och Birre? Kysstes dom under liven eller inte? Och varför har Alicia tagit bort honom överallt? Möt även Idas sugar daddy James i dagens avsnitt!
 • 47. 47. Vart fan ska den in?

  34:03
  Ida har fått reda på att ännu ett av hennes gamla haff är sugen på Alicia och ifrågasätter deras relation, medan Alicia inte blir så smickrad när hon får höra vem killen är. Det diskuteras även sex i ung ålder och Alicias tankar om sex första gången.
 • 46. 46. Frivilligt eller ofrivilligt celibat

  28:16
  I veckans avsnitt diskuterar tjejerna om Alicia är i ofrivilligt eller frivilligt celibat, grabbar som sprider intima bilder på andra tjejer och hur du man konfronterar en dålig vän. Hur gör du lättast slut med en vän?
 • 44. 44. GOTT NYTT ÅR

  31:53
  Med en dag kvar av året släpps årets sista avsnitt. Tjejerna går igenom det dåliga och det bra som hänt det här året, samt vad de vill förbättra till 2022. Allt från att våga öppna upp sig mer till att absolut inte skaffa pojkvän samt festande i Stockholm diskuteras. Gott nytt år allihopa!
 • 43. 43. Q&A: Döden, friends with benefits och hemliga talanger

  34:01
  Imorgon är det julafton och i dagens avsnitt besvarar tjejerna lyssnarnas frågor i en Q&A. Hur mycket tjänar man som influenser? Och vad tycker tjejerna om friends with benefits relationer?