Ahlsellpodden

 • 43. Avsnitt: 43 Jonas Jönehall

  40:54
  I detta avsnitt pratar vi med Jonas Jönehall, vd på Wästbygg, om klokt ledarskap, samarbete, vikten av att få göra misstag, skillnaden på tennis och padel samt huruvida pelargoner är perenner.
 • 42. Avsnitt: 42 Charlotte Mattfolk

  50:25
  Vilka möjligheter och utmaningar medför den digitala utvecklingen? Vad finns det för hot och fördelar med AI? Och hur uttalar man egentligen IAMAI? Charlotte Mattfolk har svaren.
 • 41. Avsnitt: 41 Christina Lindbäck

  38:01
  Vi får kärt återbesök av vår hållbarhetsdirektör Christina Lindbäck som pratar om Ahlsells hållbarhetsarbete, förkortningar, politikersvar och vad en frukost bör bestå av. För den musik intresseradeRachmaninoff: Piano Concerto no.2 op.18 - Anna Fedorova - Complete Live Concert - HD
 • 39. Avsnitt: 39 Skånebeslag

  30:30
  I detta avsnitt pratar vi med Joakim Malmsten, vd på Skånebeslag, om bland annat hur man jobbar cirkulärt, kilar till Eurovision och att dagens ungdom är längre än på 1700-talet.
 • 38. Avsnitt: 38 A-Kvinnor

  41:19
  För sjätte året i rad vill vi på Ahlsell i samband med internationella kvinnodagen den 8 mars uppmärksamma ett gäng kvinnor som jobbar på Ahlsell – våra A-kvinnor. På det här sättet vill vi visa upp bredden av möjligheter och yrkesroller inom Ahlsell, och också visa upp det inkluderande och jämlika företag vi vill vara och strävar efter att bli.
 • 37. Avsnitt: 37 Sönke Leve ger gammalt nytt liv

  42:00
  Finns det lönsamhet i återbruk? Och hur har kriget i Ukraina bidragit till ett ökat fokus på detta? Det pratar vi om med Sönke Leve, hållbarhetssamordnare på Fabege.
 • 36. Avsnitt: 36 Internet of Things = IoT

  43:38
  IoT – Internet of ThingsMånga talar om det men få vet egentligen vad det är. Vår kollega Johan Wåhlén Grip, marknadschef Mobile Telecom & IoT, kom förbi studion och försökte lära oss mer.
 • 35. Avsnitt: 35 Är vi tillbaka på 90-talet?

  57:15
  Är vi tillbaka på 90-talet?Daniel Waldenström, professor i nationalekonomi samt aktiv i princip överallt, tittar förbi och pratar om det ekonomiska läget och hur det påverkar branschens sam- och framtid. Nu kör vi!
loading...