Share

cover art for Links Lullen X Links In Het Nieuws

Links Lullen

Links Lullen X Links In Het Nieuws

Season 3, Ep. 7

Savriël spreekt met Links In Het Nieuws, een bekende 'linksfluencer'. Hoe is het om Insta-famous te zijn? En hoe draagt online activisme bij aan de goede zaak?

More episodes

View all episodes

 • 8. Klimaatcrisis en Klimaatmarsen

  23:45
  We bespreken de aankomende klimaatcrisis, en wat we daar tegen kunnen doen. Kom ook naar de klimaatmars!
 • 6. Echt Linkse Lijsttrekkers

  29:30
  We spreken met Stevie Nolten en Arno van der Veen, de lijsttrekkers van respectievelijk Utrecht-BIJ1 en Socialisten010. Hoe is het om een écht linkse lijsttrekker te zijn tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2022?
 • 5. Stevie Nolten & Kwaadaardige Vaardigheden

  21:57
  In deze aflevering interviewt Savriël de lijsttrekker van Utrecht-BIJ1, Stevie Nolten. Ze praten over kwaadaardige vaardigheden, en of je als linkseling ook langdurig politicus kunt zijn zonder je ziel te verliezen.
 • 4. De Allerrijksten

  20:38
  De aller aller aller rijkste mensen op aarde worden als maar rijker. Ten kosten van wie en wat? Daarover hebben we het in deze aflevering.
 • 3. Code Rechts Rijk

  13:15
  In deze aflevering bespreken Diyar, Ida, Arno en Daphne het haaienaquarium over code zwart in de zorg.
 • 2. Rutte IV is rechts

  47:56
  Dit is de nieuwste aflevering van Links Lullen, we zitten hier met Savriël, Arno, Daphne en met onze enige gast Tammie. En we gaan het hebben over Rutter IV.
 • 1. Rosa Luxemburg, altijd relevant

  15:59
  Op 15 januari 2022 was het 103 jaar geleden dat Rosa Luxemburg werd vermoord. Savriël, Ida, Daphne en Arno bespreken haar nalatenschap, die in onze tijd nog heel erg relevant blijkt.
 • Op naar de Woonopstand!

  54:29
  In deze aflevering praten Daphne, Diyar, Arno en Thomas over Linkse dingen. Zoals de Woonopstand, ethisch consumeren en de meerwaarde van jouw werk. En vrouwen in het IJslandse parlement (dat nu niet bleek te kloppen vanwege een stemcorrectie).