Share

Forholdspodden med Anne Marte & Kroken

Forholdspodden, en personlig affære


Latest episode

 • 86: Jula: delvis katastråf, Anne Marte orker ikke flere slike, og hverdagsdranker

  49:17
  Anne Marte og Kroken oppsummerer jula, og det er mye å ta tak i, det er ikke alltid lett å skulle oppfylle begge sine juleønsker, og samtidig ivareta familiære behov. AM tar også et oppgjør med svulstige SoMe-oppdateringer; FÅ DET UT JENTE! Så hasteplanlegger Kroken en guttetur til Hemsedal, til Anne Marte sin sånn passe glede.

More episodes

View all episodes

 • 85. Beklager fraværet, Anne Marte stadig spiss i tonen, og Kroken avanserer i livet

  48:58
  Vi har vært borte altfor lenge, men nå savnet vi deg! Hva har skjedd siden sist? Masse! Anne Marte har bytta jobb flere ganger, Kroken har gjort det samme. Hvordan kan han bruke sin nye sjefstittel inn i forholdet?.. Hvilke elementer gjennom dagen irriterer Kroken AM mest? Det starter allerede på morningen viser det seg. Dessuten snakker vi om "luker" til egoting i en travel småbarnshverdag. Velkommen hjem til oss!
 • 84. Forsinket bursdag, oppdragelse og romantisk gavetips

  54:38
  Vi ruller ut i høsten, blant annet med Anne Marte sin bursdag som var i sommer, men var hun egentlig fornøyd med den såkalte gaven hun fikk?.. Livet med ei lita søt jente går videre, hvordan klarer Kroken seg med oppdragelsen?? Bløthjerta type.. Vi har også et romantisk tips for deg til neste sommer ;)
 • 83. Anne Marte refsa frekk kommuneansatt, ny jobb og Kroken tar et oppgjør med kvinners kontrollbehov

  56:12
  Frekke mannfolk slipper ikke unna med det hvis Anne Marte er i nærheten. Det fikk blant annet en ansatt i Asker kommune oppleve. Kroken på sin side er lei av at Anne Marte aldri spør om hjelp og tar derfor et oppgjør med kvinner som har et enormt behov for å ha kontroll - HELE TIDEN! Og: drømmejobben er i boks - nå blir det Oslo igjen!
 • 82. Helvetes korona, menn før fødselen og Silje Sandmæl sin "datter"

  53:54
  Den helvetes koronaen.. Hva nå?! Kroken opplever Anne Marte som ufin når hun til stadighet poengterer sin gode økonomi. Anne Marte opplever dessuten at menn er ubrukelige i tiden før fødsel. Hvilke forventninger skal man ha til hverandre i tiden frem til barnet kommer.
 • 81. Overfølsomt pappahjerte, irriterende på shopping, og bestod Kroken morsdag??

  44:47
  Kroken kjenner på det å være jentepappa vs. guttepappa, men hvor bløthjerta er det mulig å bli?? Anne Marte gir opplæring i å selge klær til damer. Stikkordet er "troverdighet". Og er det greit med roser fra Kiwi på Valentinsdagen, som også er morsdag, Kroken gjorde INGENTING i fjor, så alt er en opptur :)
 • 80. Vant over NAV, Krokens forferdelige interiørsmak, og koronatest

  52:07
  Vi oppgraderer i rekkehuset, men ikke uten utfordringer, ny sofa kan ta tid å få på plass ser det ut til. I mellomtiden involverer Kroken seg i selve stylingen av forestående oppussing av stua, noe han ikke er i nærheten av å være kvalifisert til... Så har vi blitt sjuke alle mann og det måtte en koronatest til. Har du ikke tatt den, så forbereder vi deg på det verste i ukas episode. Og Anne Marte vs. NAV: 1 - 0!