Vart är vi på väg?

“Vart är vi på väg?” är podden som intervjuar entreprenörer, investerare och andra personer som bidrar till att skapa positiv impact i samhället. Vi vill ge våra lyssnare tips och inspiration till hur innovativa idéer och entreprenörskap kan vara lösningen på de samhällsutmaningar vi står inför nationellt och globalt. Vi vill även inspirera människor till en livsstil med hållbara vanor och även lyfta fram alla fantastiska impact entreprenörer i rampljuset.


Nytt avsnitt ute varannan vecka!


Följ oss via sociala medier:

Instagram

Facebook

Youtube

Linkedin


Hemsida

Jon Skoglund

Jon Skoglund är entreprenör och driver eget som managementkonsult med fokus på verksamhets- och ledarskapsutveckling. Har flertalet år bakom sig inom försäljning, projektledning, ledande roller och företagsutveckling. Idag brinner han för, och jobbar delvis med, att hitta lösningar på att förebygga utanförskapet av de mest utsatta i vårat samhälle, både lokalt och i ett större perspektiv. Hur entreprenörskap kan hjälpa oss lösa några av vår tids och framtidens största samhällsutmaningar är något han utforskar i podden ”Vart är vi på väg?”.

Jonathan Mellblom

Jonathan Mellblom har studerat ekonomi och affärsutveckling. Är entreprenör, konsult och har en bakgrund i den ideella sektorn. Han brinner för entreprenörskapets roll i att lösa de samhällsutmaningar vi står inför och utforskar också detta genom podcasten ”vart är vi på väg”.