Share

365 Resor

365 Resor, En härlig reseguide skapad av Michelle Lillrud och Madeleine Jonsson. Allt för att ge er de bästa tipsen inför resan, varje tisdag!


Latest episode

 • Sveriges Provance- Österlen

  32:50
  Bland vallmo och rapsfält och grönskade ängar ,hittar vi konstnärer och ekogårdar ,mysiga bed and breakfast och Madeleine pratar om stranden som för tankarna till en exotisk plats på andra sidan jordklotet,. Michelle berättar om vackra vingårdar , går på spa som vunnit internationella priser och slutar på en Michelinrestaurang på Sveriges Provance, skånska Österlen.

More episodes

View all episodes

 • Sommar i Skanör och Falsterbo

  33:21
  Tvättlinnan hänger äntligen ute på Da Aldo, Trätofflorna till sommaren införskaffade, Vi njuter av medelahavsmat och pratar sommarminnen, falsterbo horse show och klassiska bilar.....tipsar om mysiga små cafer, och promenarar på dom kritvita långa strändera i falsterbo.
 • 8.Paris del 2

  32:57
  Vi pratar om Chokladmästaren och bakelserna i Paris som man inte Vill missa..vintagen butiken i en vacker Parisisk vånning som ägs av en förre detta topmodel ... Restaurangen i Paris med den hissnade utsikten. Michelle berättar om när hon träffade Ralph Lauren och varför kvällen på The Ritz slutade med att hon fick med sig 10 flaskor champagne från resturangen....
 • 8. Paris romantikens stad del 1.

  29:47
  Louis Vuitton trunks från golv till tak, gränderna på Saint Ouon fyllda med antika drömmar, picknick i Parc Monceau...och mat festivalen som gourmanderna älskar.. Vi pratar om fruskostställena och dom trendigaste hotellen. Vi spanar in konst och gallerier och för ett samtal med Mona Lisa....
 • 6. Tel Aviv- Mellanösterns New York

  31:14
  Mixen av urban chict, boutique hotell och historiskt vackra old Jaffa! Shoppingen i mysiga Neve Tzedek, matmeckat i världsklass, vibrerande strandkultur och fantastiska Jerusalem! Och vad hände när Madde åkte fast i securityn med en ogiltlig bröllopsinbjudan?
 • Marbella-Den soldränkta kuststaden

  29:44
  Kuststaden som blev Cary Grant och Audrey Hepburn semsterparadis! Härliga marknaden i Puerto Banus och dom trendigaste resturangera längst The Golden mile! Michelle tittar på hus där Putin köpt en stor estate, köpte hon eller avstog hon?? och vi tipsar om dom härligaste hotellen i Marbella just nu!
 • Biarritz Frankrikes surfmecka

  31:00
  Kontrasternas stad, där klassisk badort elegans möter sofistikerad hipp surfkultur. Chica vinbarer och baskisk matkultur. Helt enkelt den bästa viben på franska Atlantkusten!